Pages

1.27.2011

BLOG BARUKU

ASSALAMUALAIKUM...



AKU harap semua pembaca blog ni sihat dan bahagia selalu. Just an announcement, here.

Aku dah buka blog baru. Klik kat bawah ni:




 


Blog yang itu adalah pusat pengumpulan karya. Lukisan aku, akan aku letakkan di blog tu. Puisi pun mungkin di situ juga. Cerpen dan novel, tok sah nak cari, memang tak akan jumpa. Jenuh lah aku nak taip balik kan? Blog yang ini pusat pembebelan aku. KARYA ATMA adalah blog karya. Dah nama pun Karya Atma kan?


Okey, before that. Semua karya di Karya Atma adalah karya asli aku yang aku pinjam ideanya daripada Tuhan. Tiada cilok-cilok, plagiat, cuplik or whatsoever. Ada orang cakap aku cilok, aku bantai front kick je nanti. Hoho.. Bajet garang dan kuat. Heheheh... Okey, okey. Serius balik. Karya-karya tu memang lahir daripada hati aku, perasaan aku dan dunia aku sendiri.


Aku bukanlah pandai sangat nak berkarya melukis, menulis bagai. Tapi, sebab aku minat, aku redahkan je. Yang penting aku tak buat kerja separuh jalan. Betul?


So, if free, sudi-sudilah singgah Karya Atma. Tak banyak benda sangat lagi di blog tu. Blog baru kan... Huhuhu


Okeylah. GTG. Bilik aku dah bersepah gila dengan berus dan warna. Kena kemas sebelum aku bersiap-siap keluar makan. Ada sesiapa nak join? Heheh...






Thanks for the moral support from each of you. Thanks for my friends for suggestion to register the new blog. Thanks everyone for everything. I really appreciate it!


With love; Eja

*Ecece...Jiwang la pulak! 
(Kuk! Luku kepala sendiri. =P)

4 Bicara Balas.:

iLhAm.HaFiZ said...

Assalamualaikum Eja,

Tahniah untuk kelahiran Karya Atma. Saya mahu jadi pembeli tetap lukisan-lukisan awak. Boleh? ;p

Bulya Iswandi said...

Saya x jual....saya sewakan saja...

NABIHA MOHD MASHUT said...

kak, blog dah "tiut" nice~

BiLA PenA bERbicAra said...

Waalaikumussalam Hafiz;

Terima kasih. Hahaha... Boleh saja jika mahu. Tapi harganya dua kali ganda hanya untuk awak. ;p

Ghazali;

Apa yang dijual? Kamu buat MLM? Akak tak suka MLM-MLM ni.

Biey;
Heheheh...Thanks dik.. =)